De laatste nieuwtjes.

1. Zomeropeningstijden en langer lenen

Dubbel zo lang lenen... bij Bibliotheek Idea is de zomer begonnen! Voor de vestigingen Bunnik en Soesterberg gelden in de zomerperiode aangepaste openingstijden.

Publicatiedatum: 08 juni 2017

2. De VakantieBieb weer open

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

Publicatiedatum: 17 mei 2017

3. Een nieuwe inrichting voor Bibliotheek Idea Soest

Bibliotheek Idea Soest is weer open. Kom de vernieuwde bibliotheek bekijken en ontdekken!

Publicatiedatum: 17 mei 2017

4. Verbouwing Bibliotheek Idea Maartensdijk

Bibliotheek Idea Maartensdijk wordt vanaf 24 mei verbouwd. Deze verbouwing is onderdeel van de grondige renovatie van de Vierstee. Tussen 24 mei en 4 september is Bibliotheek Idea in Maartensdijk gesloten.

Publicatiedatum: 30 maart 2017

5. Aangepaste openingstijden voorjaar

Tijdens de feestdagen in het voorjaar hebben we aangepaste openingstijden.   Alle vestigingen van Bibliotheek Idea zijn gesloten op de volgende dagen: Hemelvaartsdag - donderdag 25 mei Tweede Pinksterdag - maandag 5 juni

Publicatiedatum: 03 maart 2017

6. Zijfestival: gratis inspiratie voor vrouwen

Op 21 maart vindt in Zeist het Zijfestival plaats. Een evenement boordevol inspiratie voor vrouwen die een volgende stap willen zetten. Deelnemen is helemaal gratis.

Publicatiedatum: 10 maart 2017

7. Bibliotheek Idea Soest in werelden

De collectie van Bibliotheek Idea Soest gaat in 'Werelden', in navolging op de andere Bibliotheken van Idea. De collectie wordt opnieuw ingedeeld op basis van doelgroepen en interesse.

Publicatiedatum: 07 maart 2017

8. Rinke Tolman Po√ęziewedstrijd

Voor de negende keer looft de gemeente Soest de driejaarlijkse Rinke Tolmanpoëzieprijs uit. Je kunt tot vrijdag 7 april jouw gedichten inzenden.

Publicatiedatum: 16 februari 2017

9. My Discoveries gaat stoppen

Met ingang van 13 maart 2017 is het niet meer mogelijk de functie ‘My Discoveries’ te gebruiken in de Aquabrowser-catalogus.

Publicatiedatum: 14 februari 2017

10. Laaggeletterdheid en digibetisme

Het programma Samen Sterk van SBS6 toont hoe het UWV, de Bibliotheken en Stichting Lezen & Schrijven de krachten gebundeld hebben om laaggeletterdheid en digibetisme in Nederland te bestrijden.

Publicatiedatum: 24 januari 2017

Banner

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van Bibliotheek Idea? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

De laatste nieuwsbrief