De laatste nieuwtjes.

1. Nieuw: BoekStart-coach actief in consultatiebureau in De Bilt

Vanaf maandag 2 oktober zal Lisette Bergsma van Bibliotheek Idea als BoekStart-coach regelmatig aanwezig zijn in het consultatiebureau De Bilt van GGD Regio Utrecht. Daar staat ze klaar voor alle ouders die meer willen...

Publicatiedatum: 25 september 2017

2. Gruwelijk enge activiteiten tijdens de Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek start op woensdag 4 oktober met als thema Griezelen. Gruwelijk eng! Kinderen kunnen meedoen aan diverse feestelijke en griezelige activiteiten in en buiten de Idea Bibliotheken.

Publicatiedatum: 22 september 2017

3. Taalhuis Soest geopend

Op dinsdag 5 september 2017 is Taalhuis Soest op feestelijke wijze geopend.

Publicatiedatum: 11 september 2017

4. Catalogus en Mijn menu gaan veranderen

Vanaf vrijdag 15 september gaan de catalogus en Mijn menu er anders uitzien.

Publicatiedatum: 08 september 2017

5. Bibliotheek Idea Maartensdijk heropend!

Bibliotheek Idea Maartensdijk is weer open! De bibliotheek is de afgelopen maanden verbouwd; de verbouwing was onderdeel van een grondige renovatie van De Vierstee.

Publicatiedatum: 05 september 2017

6. Voorlezen geeft je kind een voorsprong

Voorlezen is belangrijk, dat weet iedereen. Toch vinden veel ouders het lastig om hiermee te beginnen. Op welke leeftijd start je met voorlezen? En welke boeken kies je?

Publicatiedatum: 29 augustus 2017

7. Nieuwe openingstijden na de zomer

Per 4 september veranderen de openingstijden van Bibliotheek Idea Bilthoven, Soest en Zeist.

Publicatiedatum: 08 juni 2017

8. De VakantieBieb weer open

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

Publicatiedatum: 17 mei 2017

9. Een nieuwe inrichting voor Bibliotheek Idea Soest

Bibliotheek Idea Soest is weer open. Kom de vernieuwde bibliotheek bekijken en ontdekken!

Publicatiedatum: 17 mei 2017

10. Verbouwing Bibliotheek Idea Maartensdijk

Bibliotheek Idea Maartensdijk wordt vanaf 24 mei verbouwd. Deze verbouwing is onderdeel van de grondige renovatie van de Vierstee. Tussen 24 mei en 4 september is Bibliotheek Idea in Maartensdijk gesloten.

Publicatiedatum: 30 maart 2017

Banner

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van Bibliotheek Idea? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

De laatste nieuwsbrief