Verbouwing Bibliotheek Idea Maartensdijk

Gepubliceerd op: woensdag 10 mei 2017
Verbouwing Bibliotheek Idea Maartensdijk

Bibliotheek Idea Maartensdijk wordt vanaf 24 mei verbouwd. Deze verbouwing is onderdeel van de grondige renovatie van de Vierstee. Tussen 24 mei en 4 september is Bibliotheek Idea in Maartensdijk gesloten.

De renovatie van de Vierstee wordt in de zomer uitgevoerd, omdat dit de rustigste periode is. Tussen 24 mei en 4 september is Bibliotheek Idea in Maartensdijk gesloten. Gedurende de sluitingsperiode zijn de bibliotheekklanten van harte welkom in de vestigingen van Bilthoven, Bunnik, Soest, Soesterberg en Zeist. Op 4 september opent de verbouwde Bibliotheek in Maartensdijk haar deuren.

Klanten kunnen de materialen, die in Maartensdijk zijn geleend, in huis houden zolang de bibliotheek gesloten is. De bibliotheek verlengt de uitleentermijn van materialen tot 15 september.

Voor vragen over de Bibliotheek kunnen klanten mailen naar

Plusbus
Vanaf de maand juni kunnen klanten eens in de maand op vrijdag met de Plusbus naar Bibliotheek Idea in Bilthoven. De kosten zijn 3,50 per rit. De bus vertrekt om 9.00 uur en komt tussen 11.00 en 12.00 uur weer terug. De bus rijdt op vrijdag omdat het dan ook markt is in Bilthoven. Vervoer naar de bibliotheek in Bilthoven is aan te vragen via de Plusbus op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur via 0346-214195.

Op de website www.ideacultuur.nl worden foto’s vertoond van de verbouwing, zodat belangstellenden de vorderingen kunnen volgen.