Zomeropeningstijden en langer lenen

Gepubliceerd op: donderdag 08 juni 2017
Zomeropeningstijden en langer lenen

Dubbel zo lang lenen... bij Bibliotheek Idea is de zomer begonnen! Voor de vestigingen Bunnik en Soesterberg gelden in de zomerperiode aangepaste openingstijden.

Langer lenen
Ook deze zomer kun je weer lekker lang lezen, luisteren en kijken. Tot en met vrijdag 28 juli leen je materialen voor zes weken. Plusabonnees mogen zelfs voor acht weken lang lenen. Deze langere leentermijn kost je niets extra's en geldt voor bijna alle materialen. Ook voor reisgidsen, tijdschriften, luisterboeken en dvd’s. Alleen Toptitels, materialen van Muziekweb en e-books houden hun normale leentermijn. 

Zomeropeningstijden
Deze zomer zijn de vestigingen Bilthoven, Soest en Zeist volgens de reguliere openingstijden geopend. Voor de vestigingen Bunnik en Soesterberg gelden van 17 juli tot en met 13 augustus 2017 aangepaste openingstijden. Maartensdijk is in verband met de renovatie van de Vierstee gesloten tot 4 september.

Bunnik  
Dinsdag 13.30 - 20.00
Woensdag 10.00 - 17.30
Vrijdag 13.30 - 17.30
Zaterdag gesloten
   
Soesterberg  
Maandag 13.30 - 17.00 
Woensdag  11.00 - 17.00 
Vrijdag Gesloten

Handig voor op vakantie!
Heb je ook altijd een overvolle koffer als je op vakantie gaat? De bibliotheek heeft de oplossing! Zo biedt de gratis VakantieBieb app een leuk leespakket voor het hele gezin met romans en thrillers, kinderboeken, tijdschriften, reis- en taalgidsen. Ook kun je e-books lenen om te lezen op je smartphone, e-reader of tablet. Als je liever papieren boeken meeneemt, kijk dan eens bij onze dwarsliggers. Deze boeken zijn net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. De bibliotheek heeft ook een ruime collectie luisterboeken voor kinderen en volwassenen, handig voor onderweg! 

Bibliotheek Idea wenst je een heerlijke ontspannen zomer!