Zomerschool Zeist

De Zomerschool Zeist is ieder jaar in juli, speciaal voor mensen die dan niet met vakantie zijn. Interessante cursussen en lezingen met uiteenlopende thema’s: de Zeister geschiedenis, maatschappelijke ontwikkelingen, kunst & cultuur, natuur & milieu en religie in historisch en cultureel verband. De Zomerschool behandelt onderwerpen op aantrekkelijke, toegankelijke wijze.
De 12 cursusdagen vallen op elke dinsdag, woensdag en donderdag in juli 2017.
De cursusmaand begint met de gratis Zomeravondlezing waarbij iedereen welkom is. Noteer alvast in uw agenda: dinsdagavond 4 juli, 20.00 uur in Hotel Theater Figi.
De Slotavond is - onder voorbehoud - vrijdagavond 28 juli aanvang 19.30 in het Torenlaan Theater. Gratis toegang voor alle cursisten, sprekers en samenwerkingspartners.

De Zomerschool is een samenwerkingsverband met Gilde Zeist, bibliotheek IDEA Zeist, het Zeister Historisch Genootschap, milieuorganisaties en gemeente Zeist.

Kijk in de agenda voor de activiteiten bij Idea Zeist of klik hier voor het volledige programma.

Zomerschool 375x250