Taalcursussen Nederlands

Banner

Leer beter Nederlands bij een van de Taalhuizen van Idea

 

Bunnik
De Bilt
Soest
Zeist

Vertel een verhaal

Lijkt het je leuk om te gaan vertellen? Vertel je graag? Maak in deze cursus kennis met het vertellen van verhalen of fris je vaardigheden op!

Theorie.nl

Oefenen voor je theorie-examen voor bromfiets, auto of motor? Dan kan gratis met het digitaal oefenprogramma. Alléén binnen de bibliotheek te raadplegen.

Your story matters!

Verhalen zijn er in alle soorten en maten. Van sprookjes, legendes en broodje aap verhalen, tot persoonlijke verhalen. In deze cursus van vijf woensdagavonden werken we met persoonlijke verhalen. Deze cursus is geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren vertellers die benieuwd zijn naar het werken met persoonlijke verhalen.

van Bibliotheek Idea.

Computercursussen

Bibliotheek Idea maakt je digitaal wijzer. Voor zowel beginners als licht gevorderden organiseren wij cursussen en één-op-één begeleiding

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties van RegioCultuurCentrum Idea? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven.

Online cursussen

Als lid van de Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen bij de online Bibliotheek. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je eigen ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma.