Schrijf het verhaal van je leven

Ontdek de kracht van taal en volg een schrijfcursus!

Taalcursussen Nederlands

Banner

Leer beter Nederlands bij een van de Taalhuizen van Idea

 

Bunnik
De Bilt
Soest
Zeist

Theorie.nl

Oefenen voor je theorie-examen voor bromfiets, auto of motor? Dan kan gratis met het digitaal oefenprogramma. Alléén binnen de bibliotheek te raadplegen.

Your story matters!

Verhalen zijn er in alle soorten en maten. Van sprookjes, legendes en broodje aap verhalen, tot persoonlijke verhalen. In deze cursus van vijf woensdagavonden werken we met persoonlijke verhalen. Deze cursus is geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren vertellers die benieuwd zijn naar het werken met persoonlijke verhalen.

Zomerschool Zeist

Al 25 jaar organiseert Zomerschool Gilde Zeist in de zomermaand juli speciaal voor mensen die dan niet met vakantie zijn, interessante cursussen en lezingen met uiteenlopende thema’s.

van Bibliotheek Idea.

Computercursussen

Bibliotheek Idea maakt je digitaal wijzer. Voor zowel beginners als licht gevorderden organiseren wij cursussen en één-op-één begeleiding

Helden

Houd je van boeken en films? Herken je iets van de personages in jezelf?

Online cursussen

Als lid van de Bibliotheek kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen bij de online Bibliotheek. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je eigen ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma.