Schrijf het verhaal van je leven

Verzamel, via kleine opdrachten, al schrijvend verhalen uit je leven. Schrijfcursus bij Bibliotheek Idea Bilthoven.

Taalcursussen Nederlands

Banner

Leer beter Nederlands bij een van de Taalhuizen van Idea

 

Bunnik
De Bilt
Soest
Zeist

Vertel een verhaal

Lijkt het je leuk om te gaan vertellen? Vertel je graag? Maak in deze cursus kennis met het vertellen van verhalen of fris je vaardigheden op!

Theorie.nl

Oefenen voor je theorie-examen voor bromfiets, auto of motor? Dan kan gratis met het digitaal oefenprogramma. Alléén binnen de bibliotheek te raadplegen.

In de voetsporen van de heldin

Houd je van boeken en films? Herken jij iets van jezelf in boeken en films? Wie zijn je literaire en filmhelden uit je jeugd en nu? Kom dit samen met anderen ontdekken in drie gezellige avonden bij Idea.

Your story matters!

Verhalen zijn er in alle soorten en maten. In deze cursus van vijf donderdagavonden werken we met persoonlijke verhalen. Deze cursus is geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren vertellers die benieuwd zijn naar het werken met persoonlijke verhalen.

van Bibliotheek Idea.

Computercursussen

Bibliotheek Idea maakt je digitaal wijzer. Voor zowel beginners als licht gevorderden organiseren wij cursussen en één-op-één begeleiding

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties van RegioCultuurCentrum Idea? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven.