Digimaatje m/v

Banner

Als digimaatje ga je één op één aan de slag met een cursist. Dat kan zijn als docent voor uitleg van smartphone of tablet maar ook voor digitale toepassingen zoals Word of Excel. Voor beginnende computeraars hebben we een eigen online omgeving waar cursisten met ondersteuning van een vrijwilliger zelf in kunnen werken.

Medewerker Digitaal Café m/v

Banner

Als medewerker van het Digitaal Café ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met een digitaal probleem. Je probeert ter plekke de klant te helpen met zijn/haar probleem. Indien dat niet lukt probeer je een vervolgafspraak te maken voor of een cursus of een individueel traject.

Docent m/v

Banner

Als docent geef je les aan kleine groepen (van 2 tot 6 personen). Afhankelijk van het onderwerp duurt een lessenserie 4 tot 10 weken. Soms wordt er gewerkt met bestaand cursusmateriaal maar vaak moet het ook 'op maat' gemaakt worden. 

Assistent m/v

Banner

Als assistent assisteer je de docent bij de groepslessen. Het komt ook voor dat docenten en assistenten elkaar afwisselen gedurende een cursus.

Interesse?

Banner

Wil je meer weten over het werken als vrijwilliger bij een leercentrum neem dan per mail contact op met Carla Heerschop, coördinator. Leercentra Idea.