Nieuwsbrief

BlijfOpDeHoogte

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties van RegioCultuurCentrum Idea? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven.

Aanmelden

Vul je gegevens in en vink bij Verzendlijsten aan welke nieuwsbrieven je van ons wilt ontvangen.

Algemene nieuwsbrief

Dé Idea-nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief lees je het laatste nieuws en vind je tips voor leuke en leerzame cursussen, boeiende lezingen en verrassende theatervoorstellingen bij Idea. Je ontvangt deze nieuwsbrief ongeveer één per maand.

Jeugdnieuwsbrief

Een speciale nieuwsbrief voor kinderen en jongeren met leuke activiteiten, leestips en acties. Je ontvangt deze nieuwsbrief 5 keer per jaar.

Zakelijke nieuwsbrief

In onze zakelijke nieuwsbrief delen we achtergrondinformatie over projecten van Idea op het gebied van lezen, kunst, cultuur en maatschappelijke onderwerpen. Je ontvangt deze nieuwsbrief vier keer per jaar.

Nieuwsbrief

van Bibliotheek Idea.