Resultaten 1 - 10 van 297

woensdag 18 juli
    Bibliotheek Idea Bilthoven

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2-4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea. De voorleesochtenden zijn gratis toegankelijk.

Mama Lokaal Bilthoven

woensdag 18 juli (vanaf 10.00 uur)
    Bibliotheek Idea Bilthoven

Kom naar Mama Lokaal, geniet van het voorlezen en ontmoet andere ouders en opvoeders.

Digitaal Café

vrijdag 20 juli (14.00 uur tot 15.30 uur)
    Bibliotheek Idea Maartensdijk

Heb je een mobiel apparaat, zoals een tablet, en loop je ergens tegenaan? Kom dan langs in het Digitaal Café!

woensdag 25 juli

Mama Lokaal Bilthoven

woensdag 25 juli (vanaf 10.00 uur)

• foto: Hans Lebbe

Walk&Talk

woensdag 25 juli (10.00 tot 12.00 uur)
    Bibliotheek Idea Soest

Ben je werkzoekend? Tijdens de Walk & Talk bijeenkomsten kun je ervaringen delen, contacten leggen en tips en ideeën uitwisselen.

woensdag 1 augustus

Mama Lokaal Bilthoven

woensdag 1 augustus (vanaf 10.00 uur)

woensdag 8 augustus