Resultaten 1 - 10 van 376

Romeinen in Zeist

Zomerschool Zeist
    dinsdag 16 juli (vanaf 10.00 uur)
    Bibliotheek Idea, Zeist

Zijn er aan het begin van onze jaartelling Romeinen in Zeist geweest? Werd er in die tijd hier eigenlijk al gewoond?

Digitaal Café Zeist

dinsdag 16 juli (10.00 tot 11.30 uur)
    Bibliotheek Idea, Zeist

Heb je een mobiel apparaat, zoals een tablet, en loop je ergens tegenaan? Kom dan langs in het Digitaal Café!

Digitaal Café Bilthoven

dinsdag 16 juli (10.00 tot 11.30 uur)

Vogeltrek: een mysterieus verschijnsel

Zomerschool Zeist
    dinsdag 16 juli (vanaf 14.00 uur)
    Bibliotheek Idea, Zeist

Gedreven door oeroude instincten over-bruggen miljarden vogels jaarlijks enor-me afstanden, gaan over bergen, woestij-nen en oceanen en trotseren vele gevaren enkel en alleen om te overleven. Trek is vermoedelijk het meest fascinerende natuurfenomeen dat we kennen. Maar waarom doen ze dat? En hóe doen ze dat?

Voorleeskwartiertje

woensdag 17 juli (10.00 tot 10.15 uur)
    Bibliotheek Idea, Zeist

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea Zeist.

Voorleeskwartiertje

woensdag 17 juli (10.00 tot 10.15 uur)
    Bibliotheek Idea, Bilthoven

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea Bilthoven.

Vooruitgang in de muziek; van Bach tot Boulez

Zomerschool Zeist
    woensdag 17 juli (vanaf 10.00 uur)
    Bibliotheek Idea, Zeist

Muziek ziet eruit zoals ze eruit ziet. Maar aan die muziek zit vaak wel een lange ge-schiedenis vast. Ze staat niet op zichzelf. Componisten bouwen voort op wat hun voorgangers al ontwikkeld hebben. Wim Markus neemt ons mee in deze ontwik-kelingen in de muziek.

Mama Lokaal Bilthoven

woensdag 17 juli (vanaf 10.00 uur)
    Bibliotheek Idea, Bilthoven

Kom naar Mama Lokaal, geniet van het voorlezen en ontmoet andere ouders en opvoeders.

Voorleeskwartiertje

woensdag 17 juli (10.30 tot 10.45 uur)
    Bibliotheek Idea, Bunnik

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea Bunnik.

Voorleeskwartiertje

woensdag 17 juli (11.30 tot 11.45 uur)
    Bibliotheek Idea, Maartensdijk

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea Maartensdijk