Resultaten 1 - 10 van 166

Voorleeskwartiertje

woensdag 14 november (9.45 tot 10.00 uur)
    Bibliotheek Idea Soest

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2-4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea. De voorleesochtenden zijn gratis toegankelijk.

Breiclub

woensdag 14 november (10.00 tot 11.30 uur)
    Bibliotheek Idea Bunnik

Zin in een gezellige ochtend? Kom breien, wissel patronen en tips uit. Neem uw breiwerk mee en schuif gezellig aan.

• foto: Hans Lebbe

Walk&Talk

woensdag 14 november (10.00 tot 12.00 uur)
    Bibliotheek Idea Zeist

Ben je werkzoekend? Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kun je ervaringen delen, contacten leggen en tips en ideeën uitwisselen.

Voorleeskwartiertje

woensdag 14 november (10.00 tot 10.15 uur)

Voorleeskwartiertje

woensdag 14 november (10.00 tot 10.15 uur)
    Bibliotheek Idea Bilthoven

Mama Lokaal Bilthoven

woensdag 14 november (vanaf 10.00 uur)
    Bibliotheek Idea Bilthoven

Kom naar Mama Lokaal, geniet van het voorlezen en ontmoet andere ouders en opvoeders.

Voorleeskwartiertje

woensdag 14 november (10.30 tot 10.45 uur)
    Bibliotheek Idea Bunnik

Voorleeskwartiertje

woensdag 14 november (11.30 tot 11.45 uur)
    Bibliotheek Idea Maartensdijk

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea.

Het Duurzame Diner

geannuleerd
    woensdag 14 november (vanaf 19.00 uur)
    Bibliotheek Idea Zeist

Wegens omstandigheden gaat deze bijeenkomst niet door.

Lidewijde Paris

De Andere lees!club
    woensdag 14 november (vanaf 20.15 uur)
    Boekhandel van de Ven, Soesterbergsestraat 554c in Soest

Een inspirerende, interactieve avond over wat literatuur is en hoe het werkt.