Resultaten 1 - 10 van 221

Bibliotheek Idea Zeist

Heb je een mobiel apparaat, zoals een tablet, en loop je ergens tegenaan? Kom dan langs in het Digitaal Café!

woensdag 26 september
    Bibliotheek Idea Bunnik

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea. De voorleesochtenden zijn gratis toegankelijk.

woensdag 26 september
    Bibliotheek Idea Bilthoven

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2-4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea. De voorleesochtenden zijn gratis toegankelijk.

Voorleeskwartiertje

woensdag 26 september (9.45 tot 10.00 uur)
    Bibliotheek Idea Soest

Breiclub

woensdag 26 september (10.00 tot 11.30 uur)
    Bibliotheek Idea Bunnik

Zin in een gezellige ochtend? Kom breien, wissel patronen en tips uit. Neem uw breiwerk mee en schuif gezellig aan.

Mama Lokaal Bilthoven

gast Pauline Oud
    woensdag 26 september (vanaf 10.00 uur)
    Bibliotheek Idea Bilthoven

Kom met je kind naar Mama Lokaal geniet van het voorlezen en ontmoet andere ouders en kinderboekenschrijfster Pauline Oud.

Voorleeskwartiertje

woensdag 26 september (10.00 tot 10.15 uur)
    Bibliotheek Idea Zeist

• foto: Hans Lebbe

Walk&Talk

woensdag 26 september (10.00 tot 12.00 uur)
    Bibliotheek Idea Soest

Ben je werkzoekend? Tijdens de bijeenkomsten kun je ervaringen delen, contacten leggen en tips en ideeën uitwisselen.