Agenda online activiteiten

In verband met de corona maatregelen zijn de reguliere activiteiten afgelast. Maar Bibliotheek Idea gaat online verder! In deze agenda vind je alle activiteiten die we online organiseren.

Resultaten 1 - 8 van 8

Digitaal Café online

woensdag 27 mei - dinsdag 30 juni (9.00 tot 16.00)

Het digitaal café gaat online door!. Je kunt je vraag stellen aan  of op werkdagen telefonisch (085-8222777). Eén van onze vrijwilligers neemt daarna contact met je op. Dus wilt u e-books lezen, leren Skypen of uw donorcodicil leren invullen. Wij staan nog steeds voor je klaar.

vrijdag 29 mei

Elke vrijdag om 11.00 uur kun je meedoen met de Biltse Boekenbabbel. Deze week Liefde, als dat het is - Marijke Schermer

vrijdag 5 juni

Elke vrijdag om 11.00 uur kun je meedoen met de Biltse Boekenbabbel. Deze week De keuze - Edith Eger

Walk&Talk Zeist

De kracht van een afwijzing
    woensdag 10 juni (10.00 tot 12.00 uur)
    Bibliotheek Idea, Zeist

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kun je ervaringen delen, contacten leggen en tips en ideeën uitwisselen. Anco van Moolenbroek werkt als adviseur en interim directeur in het onderwijs en is gepromoveerd als gedragsbioloog.

vrijdag 12 juni

Elke vrijdag om 11.00 uur kun je meedoen met de Biltse Boekenbabbel. Deze week Viktor - Judith Fanto

• foto: Hans Lebbe

Walk&Talk Soest

Kantelen in werk
    woensdag 24 juni (10.00 tot 12.00 uur)
    Bibliotheek Idea, Soest

De veranderende arbeidsmarkt vraagt, dat je jezelf beter leert kennen, beter waardeert en serieus neemt. Het gaat om jou: jij, met al je talent, kwaliteiten, kennis en ervaring, jouw motieven en drijfveren. Dat wordt uitgangspunt en van daaruit ga je koersen, keuzes maken en acties formuleren. Spannend, want jezelf serieus nemen betekent ook dat je onderzoekt wie je zelf bent, expliciet maakt wat jij wilt en wat jouw verwachtingen zijn, en ook dat je loslaat wat niet langer bij je past.

Sunshine Soldiers in Nationaal Militair Museum

vrijdag 2 oktober (10:00 tot 14:00 uur)
    Nationaal Militair Museum, Verlengde Paltzerweg 1 in Soest

Idea organiseert samen met het Nationaal Militair Museum Soesterberg een dag voor 55+-ers.

Ina Geisler vertelt 'Mijn verhaal'

Een persoonlijk verhaal van een Duitse in Nederland
    vrijdag 2 oktober (19:00 tot 20.30)
    Bibliotheek Idea, Zeist

Dit is mijn verhaal’ is een persoonlijk verhaal over hoe ik het heb ervaren om als Duitse hier in Nederland te leven." Drieëndertig jaar geleden ben ik hier komen studeren en dacht dat ik met open armen werd ontvangen. Iedereen sprak Duits en ik voelde me welkom.