Digitaal Café Zeist

zaterdag 16 maart (10.00 uur tot 11.30 uur)
Bibliotheek Idea Zeist, Zeist
Digitaal Café Zeist

Heb je een mobiel apparaat, zoals een tablet, en loop je ergens tegenaan? Kom dan langs in het Digitaal Café!

In het Digitaal Café van Bibliotheek Idea kan iedereen gewoon binnenlopen voor een korte vraag over zijn/haar tablet, iPad, smartphone of laptop. Deelname is gratis.

Het idee achter het Digitaal Café is dat gebruikers van tablets elkaar helpen met vragen en kennis met elkaar delen.

Scholieren uit het voortgezet onderwijs in Zeist staan in het kader van hun maatschappelijke stage voor je klaar en bieden deskundige ondersteuning. Je kunt terecht voor diverse zaken zoals het installeren van apps en het koppelen van een e-mailadres aan je tablet?

In de Bibliotheek is Wi-Fi, het is handig om ervoor te zorgen dat je mobiele apparaat is opgeladen.

Dit Digitaal café wordt verzorgd in samenwerking met Vrijwilligerscentrale Zeist

Locatie: Bibliotheek Idea Zeist, gebouw De Klinker, Markt 1, Zeist
Datum: elke zaterdag