Voorleeskwartiertje Bilthoven

woensdag 13 februari
Bibliotheek Idea Bilthoven, Bilthoven
Voorleeskwartiertje Bilthoven

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea.

Door (voor)lezen kom je even in een andere wereld terecht. Soms leer je er ook iets van. Verhalen prikkelen de fantasie, ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden hun woordenschat uit. Daarom zijn alle dreumesen en peuters iedere woensdagochtend van harte welkom in de bibliotheek.

Vragenuurtje
Ouders / begeleiders kunnen intussen of na afloop gezellig met andere ouders een gratis kopje koffie drinken. Zelf een interessant boek zoeken of wat lezen kan natuurlijk ook: de Bibliotheek heeft een grote hoeveelheid actuele tijdschriften en kranten en meerdere leestafels om rustig te kunnen zitten.

Bibliotheek Idea Bilthoven: 10.00 - 10.15 uur, met aansluitend Mama Lokaal
Bibliotheek Idea Bunnik: 10.30-10.45 uur