Informatiebijeenkomst literaire leesclub kunstgeschiedenis

dinsdag 19 maart (vanaf 14.00)
Bibliotheek Idea Bilthoven, Bilthoven
Informatiebijeenkomst literaire leesclub kunstgeschiedenis

Bibliotheek Idea en Stichting Senia organiseren een informatiebijeenkomst over de start van een leesclub kunstgeschiedenis.

Boeken bieden stof tot nadenken en het is verrijkend om je bevindingen in een groep te kunnen delen en bespreken. Duizenden Nederlanders die deelnemen aan een leesclub hebben dat al mogen ondervinden. Je leest meer in een leesclub, vaak ook uit een breder repertoire, en de bespreking van de boeken is leerzaam en verfrissend. Het idee van een Senia-leesclub is dat je in groepen van 6-8 mensen elke 5 à 6 weken bij elkaar komt, om een boek te bespreken aan de hand van discussievragen, opgesteld  door deskundigen.

Leesclub Kunstgeschiedenis
Op dinsdagmiddag 19 maart is er een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Idea Bilthoven over een literaire leesclub Kunstgeschiedenis. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend, na de informatieronde en nadere kennismaking met andere belangstellenden, kun je ervoor kiezen om mee te doen.
Aanvang van de bijeenkomst is 14.00 uur, in Bibliotheek Idea in Bilthoven, Planetenplein 2.