Leer omgaan met de digitale overheid

dinsdag 19 maart (14.00 tot 16.00 uur)
Bibliotheek Idea, Soest
Leer omgaan met de digitale overheid

We ervaren het dagelijks. De overheid wordt steeds digitaler. Een afspraak maken op het gemeentehuis, je pensioen overzicht bekijken, je belastingformulier invullen of contact met de zorgverzekering. Je hebt altijd je DigiD nodig. Wat nu als je moeite hebt met het aanvragen van je DigiD? En met de toepassingen ervan?

In de cursus Omgaan met de digitale overheid ontdekt elke deelnemer stap voor stap hoe je een DigiD aanvraagt, activeert en wat je er vervolgens mee kunt. De cursus bestaat uit drie dagdelen. De cursus is gratis, je betaalt alleen het uitgebreide cursusboek van € 20,00. Voor de cursus is het wel nodig om over basiskennis Windows te beschikken, te kunnen mailen en het liefst ook internetbankieren. De cursus is ook geschikt voor tabletgebruikers.

De cursus vindt plaats in samenwerking met SeniorWeb Soest

Locatie: Bibliotheek Idea Soest
Data: dinsdag vanaf 19 maart, 3 lessen 14.00 - 16.00 uur
Aanmelden: online of aan de balie