Kikker Mini-Festival

voorstelling en speeltuin
woensdag 24 april (13.00 tot 17.00 uur)
Idea, Soest
Kikker Mini-Festival

Kikker echt ontmoeten? Kom dan met je vader, moeder, opa of oma naar het Kikker Mini-Festival! Er is een leuke Kikker voorstelling en je kunt spelen met allerlei kikkerattributen in de bibliotheek!

Kikker speelt al jarenlang een belangrijke rol in prentenboeken en in het leven van vele kinderen en andere fans. Idea organiseert ter ere van zijn 30e verjaardag het Kikker Mini-Festival!

Voorstelling Kikker zingt en leest voor (3+ jaar)
Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet’, zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.’ Er is een voorstelling om 13.30 uur en één om 16.00 uur.

Speeltuin
Stap in de vrolijk makende wereld van Max Velthuys! Voor en na de voorstelling kun je in de bibliotheek spelen met allerlei kikkerattributen en zo de wereld van Kikker en zijn vrienden ervaren.

Locatie: Idea Soest, Willaertstraat 49
Datum: woensdag 24 april 2019
Tijd: 13.00-17.00 uur
Prijzen:

Normaal € 7,50
Lid Bibliotheek Idea € 5,- Word nu lid!

Kaarten 13.30 uur
Kaarten 16.00 uur