Inloopspreekuur Bunnik

dinsdag 12 februari (19.00 tot 20.00 uur)
Bibliotheek Idea Bunnik, Bunnik
Inloopspreekuur Bunnik

Elke tweede dinsdag van de maand kun je een vraag stellen bij het inloopspreekuur Wonen en leven. Er staat een team professionals voor je klaar. Zoals de politie, Gemeente, Vitras, Centrum voor Elkaar, Jongerenwerk, Portaal en nog veel meer. Ook ideeën zijn altijd welkom.

Wil je iets weten over inbraakpreventie of burenoverlast? Wil je eens rustig overleggen met iemand van maatschappelijk werk over bijvoorbeeld school, zorg of werk? Zoek je even een luisterend oor? Bij het inloopspreekuur Wonen en leven kun je je vraag stellen. Er staan professionals klaar om je vraag meteen te beantwoorden. Zoals de politie, Gemeente, Vitras, Centrum voor Elkaar, Jongerenwerk, Portaal en nog veel meer.

Thema-avond

Aansluitend aan het inloopspreekuur is een informatiebijeenkomst met elke keer een ander thema (20:00 tot 21.30 uur).

Locatie: Bibliotheek Idea Bunnik
Datum: elke tweede dinsdag van de maand
Tijd: 19.00 - 20.00 uur
Kosten: gratis inloop