Foto's ordenen op uw pc

donderdag 24 september (14.00 tot 16.00 uur)
Bibliotheek Idea, Bilthoven
Foto's ordenen op uw pc

Telefoon of tablet vol met foto's? En waar staan nu de foto's van mijn vakantie vorig jaar?

Foto's maken is nog nooit zo makkelijk geweest als nu. Met tablet, telefoon of camera schieten we heel wat plaatjes. Maar wat doen we er vervolgens mee. Ze staan waarschijnlijk ergens opgeslagen op de pc maar je kunt ze niet meer vinden. Of het geheugen van tablet of pc zit vol met foto's (of andere documenten) waardoor deze heel traag is geworden. En hoe kun je ze nu toch bewaren? In deze cursus gaan we aan de slag met bestandsbeheer. Je leert foto's (en andere documenten) verplaatsen van het ene apparaat naar het andere en vervolgens hoe je dit netjes opslaat zodat ze ook weer terug te vinden zijn. Er wordt gewerkt met Windows 10.

Het is aan te raden om deze cursus voorafgaand aan de cursus 'Fotoboek maken met Albelli'  te volgen.

De cursus wordt gegeven in samenwerking met SeniorWeb. We werken in kleine groepjes zodat er voor iedereen voldoende aandacht is én kunnen voldoen aan de RIVM-maatregelen.

Locatie: Bibliotheek Idea Bilthoven
Data: 24 september, 1, 8 en 15 oktober

Dag Tijd Startdatum Lessen Prijs Code
donderdag 14.00 -16.00 24 september 2020 4 € 30,00/ € 25,00*

* Lid Bibliotheek Idea. Word nu lid!

Online aanmelden is binnenkort mogelijk, telefonisch aanmelden kan via 085-8222770 (cursusadministratie)