Voorleeskwartiertje en Speel & Deelcafé

woensdag 23 september (vanaf 10.00 uur)
Bibliotheek Idea, Zeist
Voorleeskwartiertje en Speel & Deelcafé

Geniet van het voorlezen en ontmoet andere ouders en opvoeders.

Voorleeskwartiertje

Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in verschillende vestigingen van Bibliotheek Idea.

Door (voor)lezen kom je even in een andere wereld terecht. Soms leer je er ook iets van. Verhalen prikkelen de fantasie, ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden de woordenschat uit.

Speel &Deelcafé
Na het Voorleeskwartiertje is er in Zeist het Speel & Deelcafé, waar ouders en verzorges van jonge kinderen elkaar kunnen ontmoeten en tips en ervaringen kunnen uitwisselen.

Vanwege de corona maatregelen is er nog geen koffie en thee aansluitend. Wij verzoeken (groot)ouders zelf de 1,5 meter goed in acht te nemen en thuis te blijven bij verkoudheid of koorts. Kinderen hoeven onderling geen afstand te houden.