Voorleeskwartiertje - Mama Lokaal

Natuurbeleving
woensdag 13 oktober (vanaf 10.00 uur)
Bibliotheek Idea, Bilthoven
Voorleeskwartiertje - Mama Lokaal

Geniet samen van het voorlezen.

Voorleeskwartiertje
Speciaal voor kinderen van 0 tot 4 jaar lezen we iedere woensdagochtend een leuk, grappig of spannend verhaal voor in de Bibliotheek. Voorlezen is niet alleen leuk en gezellig, maar ook goed voor de ontwikkeling. Verhalen prikkelen de fantasie, breiden de woordenschat van jonge kinderen uit en stimuleren de ontwikkeling van het taalgevoel en de sociaal-emotionele vaardigheden.

Mama Lokaal - Natuurbeleving
Speuren naar paddenstoelen, uilenballen uitpluizen of vogels spotten. Kinderen beleven natuur het best door zelf te kijken, horen, ruiken, voelen en proeven wat er buiten allemaal leeft. Door in hun eigen omgeving op onderzoek uit te gaan, ontdekken kinderen zelf hoe leuk en belangrijk de natuur is. Daarom neemt de Bibliotheek peuters en hun (groot)ouders mee naar buiten. Bij het Voorleeskwartiertje lezen we eerst voor over de natuur. Daarna bezoeken we samen de plukdoolhof van Kinderboerderij de Schaapskooi en maken we appelmoes.

Voor: 0-4 jaar en ouders

Deze activiteit is in samenwerking met:

.Logo Mama Lokaal Nieuw