Who runs the world: solovertelvoorstelling

woensdag 7 november (20.00 tot 22.00 uur)
Theater Het Lichtruim, Bilthoven
Who runs the world: solovertelvoorstelling

De wereld lijkt soms wel een dorp. Wat ver weg leek, komt dichtbij. Ontwikkelingen buitelen over elkaar heen. Onstuitbaar en ongrijpbaar. Hoe kun je je als mens verhouden tot al het nieuws dat op je af komt? Waar sta je en waar wil je staan?

Who runs the world is een Nederlandstalige vertelvoorstelling boordevol verhalen over van wie de wereld is, wie de wereld draagt en hoe je jouw eigen draai in de wereld kunt vinden. Een voorstelling voor jongeren en volwassenen. Direct, persoonlijk en krachtig.

Esther Kornalijnslijper vertelt, beweegt, twijfelt en heerst. Met de jojo aan de rol filosofeert ze alleen én met het publiek over wereldvragen die persoonlijk zijn. Esther was dierenarts, nu vertelt ze. Even geëngageerd en vol lef en liefde.

Reacties van bezoekers van de vertelvoorstelling Who runs the world:
‘Wat bijzonder, iedereen praat met iedereen!’
‘Dank je voor deze kijk in je ziel. Zo keek ik door jouw verhaal weer eens goed naar mezelf. Bedankt.’
‘Een avond vol emotie die ons allen aan het denken heeft gezet.’
'Mooie, moedige en warme vertelvoorstelling.'

Esther Kornalijnslijper werd in 1968 geboren in het mooie Enkhuizen. Ze is van origine dierenarts, en werd na reizen door Ierland en Nieuw-Zeeland in 2006 door een schrijfcoach op het vertellerspad gebracht.
Ze volgde de Nationale Vertelschool in Utrecht in 2008 en de Mezrab Storytelling School in Amsterdam in 2015. Esther gebruikt storytelling zowel als performer als voor haar werk in de community. Dat laatste veelal in Zeist en de regio. Ze is voorzitter van de landelijke Stichting Vertellen en is initiatiefnemer van het Vertelcafé Zeist en Festival Zeist Vertelt.

Lees meer over haar op: estherkornalijnslijper.com en specifiek over ‘Who runs the world’ op whorunstheworld.nl

Deze avond verbinden wij aan de landelijke Bibliotheekcampagne Nederland leest Voeding. Na de voorstelling bieden wij u een drankje, een hapje én het Nederland leest geschenkboek Je bent wat je leest aan.

Locatie: Bibliotheek Idea Bilthoven /  Theater Het Lichtruim
Datum en tijd: 7 november 20.00 - 22.00 uur
Kosten: online € 6,50 (€ 5,50 voor bibliotheekleden, cursisten van KunstenHuis De Bilt-Zeist en U-pashouders) / aan de kassa (pinnen) € 7,50.

Nederland Leest logo 300 liggend