InstaMeet

dinsdag 28 augustus (19.30 tot 22.00 uur)
Bibliotheek Idea Zeist
InstaMeet

Op 28 augustus organiseren wij de eerste InstaMeet van Zeist! Een InstaMeet is een event waar Instagram fotografen elkaar kunnen ontmoeten. Dit event is voor iedereen die het leuk vindt om met de smartphone te fotograferen, je hoeft geen Instagram gebruiker te zijn.

Op deze avond wordt een gratis workshop smartphone fotografie gegeven door een professionele fotograaf: Mel Boas van Zeistinbeeld.nl. Ontvang tip en trucs om de mooiste foto’s te maken met je smartphone!

Ook organiseren wij een wedstrijd smartphone fotografie, waarbij deelnemers worden uitgedaagd om foto's te maken bij gedichten, die zijn ingezonden voor de LiteratuurPrijs Zeist 2018. Er verschijnt een prachtige bundel ter gelegenheid van deze prijs, waarin de foto's zullen worden afgedrukt. Voor de beste combinatie gedicht/foto is er bovendien een mooie prijs.

Iedereen die het leuk vindt om met de smartphone te fotograferen, is welkom! Deelname is gratis, wel graag aanmelden via Facebook., Instagram (@jelle_verhoeks), of .

Locatie: Bibliotheek Idea Zeist
Datum: dinsdag 28 augustus