Minecraft XL Bouwwedstrijd

VOL
zaterdag 13 april (10.15 tot 12.45 uur)
Bibliotheek Idea, Zeist
Minecraft XL Bouwwedstrijd

Ben jij ook zo’n fan van Minecraft? Doe dan mee aan de Minecraft XL Bouwwedstrijd in de bibliotheek!

Je gaat in teams van vijf personen werken aan een coole, geheime bouwopdracht. Ieder team start met hetzelfde lege weiland. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en misschien wint jouw team dan wel de hoofdprijs.

Kom je met je vrienden? Dan delen we jullie samen in een team in. Kom je alleen? Dan delen wij je in een team in en ontmoet je misschien wel nieuwe game vrienden!

Iedereen van 8 t/m 15 jaar die van Minecraft houdt.

Locatie: Bibliotheek Idea Bilthoven
Datum: zaterdag 3 november
Tijd: 10.15-12.45 uur.
Kosten: € 9,50 per deelnemer, inclusief leenlaptop, limonade en iets lekkers.
Inschrijven: via Sjors Sportief. Let op: er kunnen maximaal 30 kinderen meedoen. Zit deze groep vol? Er is ook een Minecraft XL Bouwwedstrijd om 13.30 uur.

Goed om te weten
We spelen Minecraft op laptops, op een speciale server. Je hoeft dus niets mee te nemen. Lekker makkelijk! Het is niet mogelijk om mee te doen met eigen apparatuur.