Minecraft XL Bouwwedstrijd

VOL
zaterdag 3 november (13.30 tot 16.00 uur)
Bibliotheek Idea Bilthoven
Minecraft XL Bouwwedstrijd

Ben jij ook zo’n fan van Minecraft? Doe dan mee aan de Minecraft XL Bouwwedstrijd in de bibliotheek!

Je gaat in teams van vijf personen werken aan een coole, geheime bouwopdracht. Ieder team start met hetzelfde lege weiland. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en misschien wint jouw team dan wel de hoofdprijs.

Kom je met je vrienden? Dan delen we jullie samen in een team in. Kom je alleen? Dan delen wij je in een team in en ontmoet je misschien wel nieuwe game vrienden!

Voor wie
Iedereen van 8 t/m 15 jaar die van Minecraft houdt. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen.

Locatie: Bibliotheek Idea Bilthoven
Datum: zaterdag 3 november
Tijd: 13.30-16.00 uur
Kosten: € 9,50 per deelnemer, inclusief leenlaptop, limonade en iets lekkers.
Aanmelden: deze groep zit vol. In de toekomst zullen nog meer Minecraft-activiteiten en andere coole workshops georganiseerd worden. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Goed om te weten
Er staat voor alle deelnemers een leenlaptop klaar. Je hoeft dus helemaal niets mee te nemen. Lekker makkelijk!