Voorleeskwartiertje Zeist

woensdag 16 januari (10.00 tot 10.15 uur)
Bibliotheek Idea Zeist
Voorleeskwartiertje Zeist

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2-4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea. De voorleesochtenden zijn gratis toegankelijk.

Door (voor)lezen kom je even in een andere wereld terecht. Soms leer je er ook iets van. Verhalen prikkelen de fantasie, ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden hun woordenschat uit. Daarom zijn alle dreumesen en peuters iedere woensdagochtend van harte welkom in de bibliotheek.

Ouders / begeleiders kunnen intussen of na afloop gezellig met andere ouders een gratis kopje koffie drinken. Zelf een interessant boek zoeken of wat lezen kan natuurlijk ook: de Bibliotheek heeft een grote hoeveelheid actuele tijdschriften en kranten en meerdere leestafels om rustig te kunnen zitten.

Bibliotheek Idea Bilthoven: 10.00 - 10.15 uur, met aansluitend Mama Lokaal
Bibliotheek Idea Bunnik: 10.30-10.45 uur