Digitaal Café Bunnik

dinsdag 12 februari (10.00 uur tot 11.30 uur)
Bibliotheek Idea Bunnik, Bunnik
Digitaal Café Bunnik

Heb je een mobiel apparaat, zoals een tablet, en loop je ergens tegenaan? Kom dan langs in het Digitaal Café!

In het Digitaal Café van Bibliotheek Idea kan iedereen gewoon binnenlopen voor een korte vraag over zijn/haar tablet, iPad, smartphone of laptop. Deelname is gratis.

Het idee achter het Digitaal Café is dat gebruikers van tablets elkaar helpen met vragen en kennis met elkaar delen.

Vrijwilligers van SeniorWeb staan voor je klaar en bieden deskundige ondersteuning. Je kunt terecht voor diverse zaken zoals het installeren van apps en het koppelen van een e-mailadres aan je tablet?

In de Bibliotheek is Wi-Fi, het is handig om ervoor te zorgen dat je mobiele apparaat is opgeladen.

Digitaal Café Bilthoven
Locatie: Bibliotheek Idea Bilthoven, Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven

Digitaal Café & Soos Bunnik Seniorweb Logo PMS 20jaar300
: Bibliotheek Idea Bunnik, gebouw De Kersentuin, Camminghalaan 27c, Bunnik