Scrabbelen

zondag 6 januari 2019 (vanaf 14.00 uur)
Bibliotheek Idea Soest
Scrabbelen

Kom scrabbelen bij de nieuwjaarsbijeenkomst van de SLAS.

Boeken, gedichten, teksten, woorden, letters. Het gaat allemaal om de letters, die geven betekenis aan onze opgeschreven gedachten. Het goochelen met letters om tot woorden te komen wordt al jaren bedreven met het bordspel SCRABBLE. Wie bezig is met Wordfeud via het web of Scrabble op het letterbord kan zijn krachten meten met andere SLAS-scrabbelaars.

De wedstrijd
In de bibliotheek gaan we in groepjes van twee aan het werk. De spelleider draait zeven letters en de deelnemers kiezen dezelfde letters uit hun voorraad. Met die letters moet het team in drie minuten in goed onderling overleg een goed en duur woord maken. Het resultaat wordt per team in een computer ingevoerd (de score). De computer heeft zelf dan al het best haalbare bepaald. De meeste teams hebben een iets lagere score. En, natuurlijk looft de SLAS een mooie prijs uit voor het beste team. In twee ronden en in groepjes van twee gaan we aan het werk.

Meedoen kan als team of als individuele deelnemer.

Locatie: Bibliotheek Idea Soest
Datum: zondag 6 januari
Tijd: 14.00 uur, ontvangst met koffie/thee
Kosten: € 5,-
Aanmelden: aan de balie in Bibliotheek Idea Soest, online via www.slas-soest.nl of via de knop hieronder.