De Bilt in Debat: Verkiezingen

maandag 5 maart (20.00 tot 22.00 uur)
Bibliotheek Idea Bilthoven
De Bilt in Debat: Verkiezingen

Het Lichtruim presenteert De Bilt in Debat, een serie avonden waarin we met elkaar debatteren over de samenleving en wat we willen veranderen. De Bilt in Debat is een initiatief van Bibliotheek Idea , KunstenHuis De Bilt-Zeist en Regiotv De Bilt, de presentatie is in handen van Bart van Gerwen.

In maart van dit jaar is het weer tijd voor de gemeenteraadsverkiezingen. Reden genoeg voor een debat! Over hoe onze gemeente er nu voorstaat in deze snel veranderende samenleving en welke positieve bijdragen de verschillende partijen hebben geleverd. Maar ook over de plannen van de (nabije) toekomst: wat willen de Biltse partijen met onze gemeente en hoe gaan zij dit realiseren? Hoe werken de partijen daarbij samen om succesvol te zijn?

Voor deze avond hebben we alle Biltse partijen uitgenodigd om met ons en elkaar in debat te gaan. Over bovenstaande vragen en over andere vragen die leven bij de inwoners van gemeente De Bilt. Waarbij er genoeg ruimte is voor vragen van en het debat met u.  Bent u nieuwsgierig naar de plannen van de verschillende partijen? Heeft u daar een mening over die u met ons wilt delen? Kom het ons vertellen en debatteer mee!

Wilt u na het debat nog verder in gesprek? Dat kan tijdens de borrel die plaatsvindt na afloop van het debat.

Locatie: Theater Het Lichtruim, Planetenplein 2
Datum en tijd: ma 5 maart 20.00 – 22.00 uur
Toegang: De zaal is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

foto: Hans Lebbe