Literaire avond met Murat Isik

woensdag 27 maart 2019 (vanaf 20.15 uur)
Theater Idea Soest
Literaire avond met Murat Isik

De succesvolle schrijver Murat Isik komt op uitnodiging van de Stichting Literaire Activiteiten naar Idea Soest. De schrijver debuteerde met Verloren grond, maar brak door met de roman Wees Onzichtbaar, waarvoor hij de Libris Literatuurprijs 2018 ontving.

Van de roman Wees onzichtbaar zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Wees onzichtbaar  is het verhaal van een 5-jarig jongetje dat met zijn ouders en zus vanuit Turkije naar de Bijlmer verhuist. Naast het opgroeien als jongen met een autoritaire vader, gaat het ook over de bijzondere wijk de Bijlmer.
Isik schrijft voor de Boekenweek het essay met het thema  ‘De Moeder de vrouw’. Het essay is een portret van zijn moeder, over de ontwikkeling die zij als vrouw ondergaat.

Datum en tijd: 27 maart 2019, 20.15 uur
Toegang:  €12,50 / €10,00 SLAS-vrienden / €10,00 leden bibliotheek Idea*.
Kaarten: online

*Lid Bibliotheek Idea Word nu lid!