Resultaten 1 - 10 van 78

Voorleeskwartiertje

woensdag 17 juli (10.00 tot 10.15 uur)
    Bibliotheek Idea, Zeist

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea Zeist.

Voorleeskwartiertje

woensdag 17 juli (10.00 tot 10.15 uur)
    Bibliotheek Idea, Bilthoven

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea Bilthoven.

Mama Lokaal Bilthoven

woensdag 17 juli (vanaf 10.00 uur)
    Bibliotheek Idea, Bilthoven

Kom naar Mama Lokaal, geniet van het voorlezen en ontmoet andere ouders en opvoeders.

Voorleeskwartiertje

woensdag 17 juli (10.30 tot 10.45 uur)
    Bibliotheek Idea, Bunnik

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea Bunnik.

Voorleeskwartiertje

woensdag 24 juli (10.00 tot 10.15 uur)

Mama Lokaal Bilthoven

woensdag 24 juli (vanaf 10.00 uur)