Resultaten 1 - 10 van 42

woensdag 24 april
    Bibliotheek Idea Bilthoven, Bilthoven

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2 - 4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea.

woensdag 1 mei

woensdag 8 mei

Voorleeskwartiertje Soest

woensdag 8 mei (9.45 tot 10.00 uur)
    Bibliotheek Idea Soest, Soest

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Speciaal voor kinderen van 2-4 jaar wordt er iedere woensdagochtend voorgelezen in Bibliotheek Idea. De voorleesochtenden zijn gratis toegankelijk.

Voorleeskwartiertje Zeist

woensdag 8 mei (10.00 tot 10.15 uur)
    Bibliotheek Idea Zeist, Zeist

Voorleeskwartiertje Bunnik