Lezen en literatuur

Er zijn volop gratis e-books ter beschikking. Maar online meedoen met een leeskring kan natuurlijk ook. Lees verder voor onze tips.

Reporter gezocht: vlog mee voor Idea en Slotstad RTV

Dit is je kans om je eigen nieuws te brengen. Maak een vlog over je huidige werkzaamheden. Meer weten? Klik op het filmpje of op Lees meer.  

QenXRLZaOoo

Schrijvers lezen voor

Dit is je kans om je eigen nieuws te brengen. Maak een vlog over je huidige werkzaamheden. Meer weten? Klik op lees meer. 

Mediaopvoeding: tips & tools

Luisteren

Er valt genoeg te luisteren. Luisterboeken via de LuisterBieb (voor leden en niet-leden), Podcasts, Voorleessessies en meer. Klik voor tips.

Digitaal café en meer nu online

Ook al kunt u ons niet meer in de bieb bezoeken voor het digitaal café, een computercursus of een informatiebijeenkomst, wij gaan gewoon door maar nu online. Veel van onze informatie is inmiddels via de website beschikbaar en anders proberen we u telefonisch te ondersteunen. 

Taalhuis Online

Nederlands oefenen kan ook via de computer. 

Hulp nodig?

75 jaar vrijheid

Alle fysieke activiteiten rondom 75 jaar vrijheid bij Idea zijn afgelast. Online valt er echter nog genoeg te beleven. 

Volksuniversiteit

Volksuniversiteit Idea biedt een breed scala aan cursussen, workshops en lezingen. Deze zijn in ieder geval tot 1 juni opgeschort. Wil je toch iets leren? Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet. 

Theater

Nu ons theater gesloten is, brengen we het theater naar je toe. Kijk langere of kortere fragmenten van ons programma online. Veel plezier!