Digitaal café online

E-books lezen bij de bibliotheek

Bent u lid van de bibliotheek dan kunt u via de online bibliotheek nog steeds boeken lezen. Het handigst is dit op uw tablet. Hoe dat werkt leest u onder 'lees meer'. Heeft u hulp nodig om de app te downloaden of lukt het inloggen niet? Neem dan contact op met het digitaal café via    of bel met 085 - 8 222 777. 

Luisterboeken

Ook voor luisterboeken kun je terecht bij de bibliotheek. Met de luisterbieb-app van de online bibliotheek kun je luisteren naar gratis luisterboeken en hoorcolleges voor leden én niet-leden. 

Uw gezondheid

Videobellen met WhatsApp of Skype

Blijf in contact met Facebook

Wachtwoorden en Digitaal Nalaten

Belastingaangifte

Uw donorcodicil invullen

Op 1 juli gaat de nieuwe Donorwet in. Dat betekent dat u, als u niets invult er bij uw naam de melding 'ik heb geen bezwaar tegen orgaandonatie' komt te staan. Wilt u weten welke keuzemogelijkheden er zijn en hoe u dit kunt aanpassen? In de cursus Digisterker kunt u oefenen met het invullen van het donorregister. Klik hieronder om naar de oefenomgeving te gaan. Let op. U werkt in een oefenomgeving. Er kan niets fout gaan, wat u ook invult, het wordt niet opgeslagen in het echte donorregister. Heeft u hulp nodig, neem dan contact op met een vrijwilliger van SeniorWeb (zie het blokje Digitaal café online). 

Een stamboom maken