De laatste nieuwtjes.

1. Schrijfster Boekenweekgeschenk Annejet van der Zijl in Bilthoven

De Bilthovense Boekhandel en Bibliotheek Idea ontvangen op woensdagavond 11 maart de schrijfster van het Boekenweekgeschenk Annejet van der Zijl in de Woudkapel in Bilthoven.

Publicatiedatum: 14 februari 2020

2. Openingstijden december

Tijdens en rond de decemberfeestdagen heeft Bibliotheek Idea aangepaste openingstijden.

Publicatiedatum: 10 december 2019

3. Warme Kerst in de bibliotheek met Joris’ Kerstboom

Joris’ Kerstboom staat van 6 t/m 24 december in drie Idea Bibliotheken. Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met kerstgedachte tussen de dennentakken!

Publicatiedatum: 19 november 2019

4. Tarieven 2020

De tarieven voor de abonnementen van Bibliotheek Idea voor 2020 zijn bekend. We hebben de tarieven alvast voor je op een rijtje gezet.

Publicatiedatum: 15 november 2019

5. Start boekverkoop Bibliotheek Idea Zeist

Bibliotheek Idea in Zeist is onlangs gestart met de verkoop van afgeschreven boeken.

Publicatiedatum: 07 november 2019

6. Kleding gezocht!

In het kader van Nederland Leest brengen we In Soesterberg duurzaamheid onder de aandacht met een kledingactie.

Publicatiedatum: 07 oktober 2019

7. Langer lenen en zomeropeningstijden

Deze zomer kun je weer lekker lang lezen, luisteren en kijken. Van 21 juni tot en met 9 augustus mag je materialen twee keer zo lang houden. Tijdens de zomerperiode hebben onze vestigingen in Bunnik, Maartensdijk en...

Publicatiedatum: 12 juni 2019

8. De VakantieBieb is weer open!

Lekker lezen in de vakantie? Download de VakantieBieb-app!

Publicatiedatum: 12 juni 2019

9. Een KeepCup voor trouwe leners

Leen 20 boeken en koop een KeepCup voor maar € 7,-

Publicatiedatum: 23 mei 2019

10. Vernieuwde e-books app

De vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android is gelanceerd. Problemen van de oude app zijn verholpen en er zijn functionaliteiten toegevoegd.

Publicatiedatum: 04 april 2019

van Bibliotheek Idea.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties van RegioCultuurCentrum Idea? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven.