Het laatste nieuws van Bibliotheek Idea.

1. Zomeropeningstijden en langer lenen

Tijdens de zomerperiode hebben onze vestigingen in Bunnik, Maartensdijk en Soesterberg aangepaste openingstijden. Ook kun je boeken extra lang lenen.

Publicatiedatum: 24 juni 2022

2. Doe mee aan de Bibliotheekblad Schrijfwedstrijd!

De bibliotheek is een bijzondere plek. Je kan er van alles! Van boeken lenen en meedoen aan cursussen tot debatteren. Is de bibliotheek voor jou ook zo bijzonder? Klim in de pen en vertel ons waarom!

Publicatiedatum: 10 juni 2022

3. Lezen over Oekraïne en Rusland

De oorlog tussen Oekraïne en Rusland houdt ons in de greep. Maar wat weten we eigenlijk over die regio? Lezen kan helpen om de oorlog beter te begrijpen. Leescluborganisatie Senia organiseert daarom verdiepende...

Publicatiedatum: 16 mei 2022

4. Meet gratis je bloeddruk

De Hartstichting en KunstenHuis Idea supporten jouw hart tijdens de Mei Meet Maand. Kom tijdens de Mei Meet Maand van de Hartstichting gratis je bloeddruk meten bij de Bibliotheek in Bilthoven en Soest.

Publicatiedatum: 21 april 2022

5. Aangepaste openingstijden voorjaar

Tijdens de feestdagen in het voorjaar hebben we aangepaste openingstijden.

Publicatiedatum: 14 april 2022

6. Nu ook thuis beter leren computeren via de Bibliotheek

Registreer je bij de balie in de Bibliotheek en volg thuis cursussen van SeniorWeb.

Publicatiedatum: 21 maart 2022

7. Gedichtenwedstrijd voor LiteratuurPrijs Zeist 2022

Literair Zeist organiseert in samenwerking met KunstenHuis Idea Zeist en Vereniging TAALPODIUM de LiteratuurPrijs Zeist 2022.  Dit jaar is het een open gedichtenwedstrijd.

Publicatiedatum: 21 maart 2022

8. Nieuw in Bilthoven: Koffietafel Geheugenpunt

Iedere derde donderdag van de maand, van 10.30 tot 12.00 uur, ontmoeten mensen met geheugenverlies, mantelzorgers en professionals elkaar bij de Koffietafel Geheugenpunt in Bibliotheek Idea Bilthoven.

Publicatiedatum: 15 februari 2022

9. Doe mee met de verhalen schrijfwedstrijd: Eerste liefde

De Boekenweek 2022 (9 t/m 18 april) heeft als thema Eerste liefde. De SLAS organiseert een schrijfwedstrijd met dit thema.

Publicatiedatum: 08 december 2021

10. Tarieven 2022

De tarieven voor de abonnementen van Bibliotheek Idea voor 2022 zijn bekend. We hebben de tarieven alvast voor je op een rijtje gezet.

Publicatiedatum: 22 november 2021

Word lid van Bibliotheek Idea

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties van RegioCultuurCentrum Idea?