De laatste nieuwtjes.

1. Was jij erbij?!

Bij Bibliotheek Idea is er altijd wel wat te beleven. We kijken terug op een fantastische Kinderboekenweek en onze eerste Minecraft XL Bouwwedstrijd. Was jij er ook bij?

Publicatiedatum: 13 november 2018

2. Vier Sinterklaas bij Bibliotheek Idea!

Sinterklaas komt weer in het land! Kom Sinterklaas vieren bij Bibliotheek Idea.

Publicatiedatum: 12 november 2018

3. Nieuw in Soest: Creatheek

Het is zover! Bibliotheek Idea Soest heeft een Creatheek geopend. In de Creatheek mogen bezoekers van de bibliotheek hun verzameling of creatieve hobby laten zien.

Publicatiedatum: 02 november 2018

4. Wachtwoord

Wachtwoord
    Sommige klanten krijgen een error pagina te zien als ze een nieuw wachtwoord aanvragen. Om toch een nieuw wachtwoord te krijgen zijn er de volgende oplossingen: Stuur een mail naar...

Publicatiedatum: 24 oktober 2018

5. Jeugdnieuwsbrief

Wist je dat we vijf keer per jaar een speciale nieuwsbrief met activiteiten, nieuws en tips voor kinderen en jongeren?

Publicatiedatum: 23 oktober 2018

6. Inleverbrievenbus Idea Bilthoven

Update: de inleverbrievenbus is weer open!

Publicatiedatum: 19 oktober 2018

7. Kinderboekenweek. Kom erbij!

Het is weer feest in de Bibliotheek: de Kinderboekenweek start op woensdag 3 oktober met als thema Vriendschap. Kom erbij!

Publicatiedatum: 28 september 2018

8. Bibliotheek Idea Soest ook op maandag open

Vanaf 3 september is Bibliotheek Idea Soest ook op de maandag geopend.

Publicatiedatum: 24 augustus 2018

9. Wachtwoordbeleid Mijn Menu

Veilig inloggen is belangrijk en daarom kan er vanaf 13 juni niet meer ingelogd worden met de pincode bij de bibliotheek.

Publicatiedatum: 22 juni 2018

10. Vakantieluisteren

Van 1 juli tot en met 31 augustus zijn er vijf luisterboeken toegevoegd aan de LuisterBieb.

Publicatiedatum: 11 juni 2018

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties van RegioCultuurCentrum Idea? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven.

van Bibliotheek Idea.