De laatste nieuwtjes.

1. Openingstijden december

Tijdens en rond de decemberfeestdagen heeft Bibliotheek Idea aangepaste openingstijden.

Publicatiedatum: 10 december 2019

2. Warme Kerst in de bibliotheek met Joris’ Kerstboom

Joris’ Kerstboom staat van 6 t/m 24 december in drie Idea Bibliotheken. Loop langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met kerstgedachte tussen de dennentakken!

Publicatiedatum: 19 november 2019

3. Tarieven 2020

De tarieven voor de abonnementen van Bibliotheek Idea voor 2020 zijn bekend. We hebben de tarieven alvast voor je op een rijtje gezet.

Publicatiedatum: 15 november 2019

4. Start boekverkoop Bibliotheek Idea Zeist

Bibliotheek Idea in Zeist is onlangs gestart met de verkoop van afgeschreven boeken.

Publicatiedatum: 07 november 2019

5. Kleding gezocht!

In het kader van Nederland Leest brengen we In Soesterberg duurzaamheid onder de aandacht met een kledingactie.

Publicatiedatum: 07 oktober 2019

6. Langer lenen en zomeropeningstijden

Deze zomer kun je weer lekker lang lezen, luisteren en kijken. Van 21 juni tot en met 9 augustus mag je materialen twee keer zo lang houden. Tijdens de zomerperiode hebben onze vestigingen in Bunnik, Maartensdijk en...

Publicatiedatum: 12 juni 2019

7. De VakantieBieb is weer open!

Lekker lezen in de vakantie? Download de VakantieBieb-app!

Publicatiedatum: 12 juni 2019

8. Een KeepCup voor trouwe leners

Leen 20 boeken en koop een KeepCup voor maar € 7,-

Publicatiedatum: 23 mei 2019

9. Vernieuwde e-books app

De vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android is gelanceerd. Problemen van de oude app zijn verholpen en er zijn functionaliteiten toegevoegd.

Publicatiedatum: 04 april 2019

10. Wijziging reserveringen vanaf 1 maart

Met ingang van 1 maart veranderen de voorwaarden voor het reserveren van materialen.

Publicatiedatum: 18 februari 2019

van Bibliotheek Idea.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en acties van RegioCultuurCentrum Idea? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven.