Zijfestival: gratis inspiratie voor vrouwen

Gepubliceerd op: vrijdag 10 maart 2017
Zijfestival: gratis inspiratie voor vrouwen

Op 21 maart vindt in Zeist het Zijfestival plaats. Een evenement boordevol inspiratie voor vrouwen die een volgende stap willen zetten. Deelnemen is helemaal gratis.

Volgende stap
Wil jij je verder ontwikkelen, je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Zoek je net dat éne stukje in jouw puzzel dat nog ontbreekt? Kom dan naar het Zijfestival; een evenement waar je nieuwe ideeën opdoet en andere vrouwen ontmoet. Er is een podiumprogramma en een inspiratieplein. Eventueel kun je deelnemen aan een workshop om wat uitgebreider stil te staan bij een onderwerp.

Deals
Grijp tijdens het festival je kans om een concrete ‘deal’ met een bedrijf of organisatie te sluiten. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een meeloopstage, coachingsgesprek, training of opleiding. Of kies een uitdagende vrijwilligersfunctie, bijvoorbeeld om ervaring op te doen. Ook kun je informatie krijgen over het opzetten van je eigen bedrijf.

Kracht on Tour
In Nederland kan één op de twee vrouwen financieel niet op eigen benen staan. Reden voor minister Jet Bussemaker om Kracht on Tour op te zetten: ‘Meer vrouwen moeten de kans krijgen en gestimuleerd worden om hun talenten te ontdekken, te benutten en te verzilveren.’ Het Zijfestival in Zeist is onderdeel van Kracht on Tour.

Meer informatie
Je bent dinsdag 21 maart vanaf 08.30 uur welkom, we starten om 09.00 uur en om 12.00 is het Zijfestival afgelopen. Aanmelden is verplicht en kan via zijfestival.nl of bel even met de Vrijwilligerscentrale Zeist: 030 - 267 77 86. Op de website kun je ook een kijkje nemen voor meer informatie over de locatie en het programma.

Voorbeelden

  • Welke kleuren passen goed bij jou? Werk aan je uitstraling!
  • Laat een professionele portretfoto maken voor LinkedIn en je CV.
  • Je eigen boek schrijven; luister naar een ervaringsdeskundige.
  • Hoe houd je balans tussen werk en privé? Interessante workshop!
  • Handige sollicitatietips en oefensollicitatiegesprekken.