De VakantieBieb weer open

Gepubliceerd op: woensdag 17 mei 2017
De VakantieBieb weer open

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

De VakantieBieb opent in juni voor de jeugd en in juli komen de e-books voor volwassenen erbij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017.

Lezen in de vakantie is leuk en slim
In de VakantieBieb staan ruim 30 e-books voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar. Zo kunnen ze lekker doorlezen in de vakantie. Lezen is leuk en de leesvaardigheid (en AVI-niveau) blijft erdoor op peil. De VakantieBieb omvat ook deze zomer een mooie lijst met avontuurlijke, griezel-, detective, fantasie- en humoristische e-books in diverse leeftijdsklassen zoals De Grijze Jager van John Flanagan, Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon, Klem! van Mirjam Oldenhave of Verdacht van Carry Slee. Je kunt meedoen aan de winactie. Download vanaf 1 juni de app en maak kans op een iPad mini.

Ook ruime keuze voor volwassenen
Ook volwassenen hebben vanaf 1 juli ruime keuze: uit romans of spannende en informatieve e-books zoals De gevleugelde van Arthur Japin, De eerste vrouw van Susan Smit, Neem een geit van Claudia de Breij of Hittegolf van Suzanne Vermeer.

Lezen zonder internet
De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor vakantie.