Bibliotheek Idea Maartensdijk heropend!

Gepubliceerd op: dinsdag 05 september 2017
Bibliotheek Idea Maartensdijk heropend!

Bibliotheek Idea Maartensdijk is weer open! De bibliotheek is de afgelopen maanden verbouwd; de verbouwing was onderdeel van een grondige renovatie van De Vierstee.

De officiële opening van De Vierstee vindt plaats op vrijdag 27 oktober om 16.00 uur. De bibliotheek heeft ook een nieuwe vestigingscoördinator: Rena Breed.

Nieuwe inrichting
De bibliotheek is nieuw ingericht en ingedeeld in werelden. Zo kom je in de wereld 'spannend & actief' of de wereld 'literatuur & cultuur'. Alle werelden hebben hun eigen kleur.

Inleveren
Voor de sluiting heeft de bibliotheek de uitleentermijn van materialen verlengd. Klanten kunnen de materialen die ze voor de sluiting leenden in Bibliotheek Idea Maartensdijk tot 15 september terugbrengen.

Feestelijke actie
 De bibliotheek viert de heropening met een feestelijke actie. Tot en met november krijgen nieuwe leden € 10,- korting op een Standaard- of Plusabonnement!

Nieuwe openingstijden
Met de heropening van de bibliotheek veranderen de openingstijden. De bibliotheek heeft de tijdstippen uitgekozen waarop veel bezoekers naar de bibliotheek komen en heeft aan de klanten gevraagd wanneer zij de bibliotheek graag bezoeken. Tijdens deze nieuwe openingsuren kunnen de medewerkers de klanten zoveel mogelijk professionele en veelzijdige service blijven bieden.

Dit zijn de nieuwe openingstijden:

Maandag  14.00 - 17.00
Dinsdag  gesloten