Walk&Talk, koffiepauze voor alle werkzoekenden, nu ook in Soest

Gepubliceerd op: woensdag 08 november 2017
Walk&Talk, koffiepauze voor alle werkzoekenden, nu ook in Soest

Vanaf woensdag 29 november a.s. biedt Bibliotheek Idea werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Om elkaar te inspireren en van elkaar en anderen te leren, organiseert Idea een gezellige en leerzame ‘koffiepauze’ die gratis te bezoeken is.

Walk&Talk is al maandelijks bij te wonen in Zeist, nu is Soest de tweede locatie van Idea waar Walk&Talk gaat starten. Het programma van 29 november opent met gastspreker Annemieke van der Poel, die vertelt over het boek ‘Welke kleur heeft jouw parachute’. Dit boek is een praktisch handboek voor werkzoekenden en carrièreplanners dat helpt om verschillende vragen te beantwoorden op het gebied van werk en carrière. Na de gastspreker biedt de koffiepauze diverse gespreksonderwerpen, kun je ervaringen uitwisselen en je CV laten checken. Vanaf januari 2018 is er elke vierde woensdag van de maand een Walk&Talk bijeenkomst in Soest. Suzanne Kleijn en Sanne van der Zee organiseren namens Bibliotheek Idea deze maandelijks terugkerende bijeenkomsten.

Voor meer informatie: mail naar walk& of kijk op www.ideacultuur.nl/Walk&Talk

Walk&Talk Soest is ook te vinden op Facebook.