Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

Gepubliceerd op: maandag 26 februari 2018
Nieuwe website jeugdbibliotheek.nl

Speciaal voor kinderen van 9 tot 12 jaar is sinds kort jeugdbibliotheek.nl online. Een mooie en praktische site!

Op de site ontdekken kinderen leuke nieuwe boeken en interessante weetjes. Ze maken kennis met de wekelijkse TOP 10 boeken en kunnen voor hun spreekbeurt of werkstuk zoeken binnen verschillende thema's zoals kunst & cultuur, geschiedenis, techniek & wetenschap en eten& drinken.

Via de website komen de kinderen op de goede plek om het boek te lenen en de informatie of het e-book te downloaden.

De website wordt continu aangevuld met informatie die jongeren aanspreekt in de vorm van tekst, beeld en video.

In 2018 wordt de website verder uitgebreid met content voor kinderen van 12 tot 15 jaar, 15 tot 18 jaar en 6 tot 9 jaar.

Naar jeugdbibliotheek.nl