Mama Lokaal Bilthoven

Gepubliceerd op: dinsdag 17 april 2018
Mama Lokaal Bilthoven

Op 25 april opent Mama Lokaal haar deuren voor jonge moeders en zwangeren in Bilthoven. Kom naar de muzikale opening!

Over Mama Lokaal
Mama Lokaal is een ontmoetingsplek voor (bijna) moeders en is een initiatief van Ouders Lokaal en Bibliotheek Idea Bilthoven. Ouders, grootouders en verzorgenden kunnen elke woensdagochtend gratis en vrijblijvend binnenlopen en andere ouders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Ouders met peuters en kleuters zijn ook van harte welkom!

Programma
Om 10.00 uur wordt er eerst voorgelezen voor de kinderen. Daarnaast worden er regelmatig leuke en interessante activiteiten georganiseerd, zoals: baby- en peuteryoga, onvoorwaardelijk ouderschap, een lactatiekundige, een doula, een auteur van baby/peuter boeken of een babymasseuse. Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die op dat moment aanwezig zijn. De ochtenden zijn gratis en vrijblijvend. Voor sommige activiteiten moet je je aanmelden. Mama Lokaal is gevestigd in de Bibliotheek Bilthoven (Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven). Kijk in onze agenda voor meer informatie over de activiteiten die op het programma staan voor Mama Lokaal.

Mama Lokaal Whatsapp
Er komt ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten, kun je elkaar vragen voorleggen over bijvoorbeeld opvoeding en worden er tips uitgewisseld. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar . Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Feestelijke opening
Op 25 april opent Mama Lokaal haar deuren voor jonge moeders en zwangeren in Bilthoven. Muziekdocente Ingrid Tjaden zal samen met dreumesen en peuters muziek maken n.a.v. het peuterprentenboek Dansen op een web (Marianne Dubuc). Ouders en opvoeders met kinderen tot 4 jaar zijn vanaf 10.00 uur welkom bij Mama Lokaal Bilthoven in Bibliotheek Idea Bilthoven. Deze ochtend is gratis toegankelijk, er is echter beperkt plaats (max. 15 kinderen). Graag aanmelden via .