Gepubliceerd op: maandag 04 juni 2018
Spannende Boeken Weken

Tijdens de Spannende Boeken Weken van 6 tot en met 24 juni is er extra aandacht voor spannende boeken. Ook dit jaar staan ze in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning.

Spanning is het meest gelezen genre. Een spannend boek is onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint al thuis, bij het uitzoeken van de bestemming en natuurlijk de boeken die je daar wilt lezen!

Bij de bibliotheek vind je heel veel thrillers en andere spannende boeken om in de vakantie te verslinden. Natuurlijk zijn er ook spannende boeken in e-book vorm, die je op de e-reader, je tablet en zelfs je smartphone kunt lezen. Voor nog meer leesplezier gaat de gratis VakantieBieb app op 1 juli weer live, waarin tijdens de zomervakantie ook weer heel veel spannende verhalen te vinden zijn. Genoeg te verslinden dus! Bezoek de Online Bibliotheek voor e-books en de VakantieBieb app.

De Online Bibliotheek