Wil jij onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen?

Gepubliceerd op: vrijdag 01 juni 2018
Wil jij onze nieuwsbrief (blijven) ontvangen?

In het kader van de nieuwe AVG wetgeving vragen we je (opnieuw) toestemming om je onze nieuwsbrieven te mogen sturen. Wil jij graag op de hoogte blijven van onze dienstverlening, cursussen en andere activiteiten? Meld je dan (opnieuw) aan voor de nieuwsbrief van je keuze. 

Wij brengen Idea nieuws en activiteiten graag bij onze bezoekers, leden en cursisten mede onder de aandacht via digitale nieuwsbrieven. Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet in werking getreden, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving onder de internationale naam GDPR. In het kader van de AVG wetgeving kunnen we je zonder jouw toestemming geen nieuwsbrieven over onze activiteiten meer toesturen. Wil je onze nieuwsbrieven ontvangen in je mailbox? Dan vragen we je om je (opnieuw) aan te melden.

Onze nieuwsbrieven

  • Algemene nieuwsbrief: Dé Idea-nieuwsbrief. In deze maandelijkse nieuwsbrief lees je de laatste nieuwtjes over Idea en onze dienstverlening en vind je tips voor leuke en leerzame cursussen, boeiende lezingen en verrassende theatervoorstellingen bij Idea. 
  • Jeugdnieuwsbrief: Vier keer ontvang je een speciale nieuwsbrief met leuke activiteiten, leestips en acties voor kinderen en jongeren.
  • Zakelijke nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief lees je achtergrondinformatie over projecten van Idea op het gebied van lezen, kunst, cultuur en maatschappelijke onderwerpen. Je ontvangt deze nieuwsbrief 4 keer per jaar.

Aanmelden
Wil je een of meer van onze nieuwsbrieven ontvangen in je mailbox? Meld je dan (opnieuw) aan. We zullen je gegevens enkel gebruiken voor de genoemde nieuwsbrieven waarvoor je bent aangemeld. Je kunt op elk moment afmelden door op de link 'afmelden' te klikken in de voettekst van elke nieuwsbrief je van ons ontvangt of door contact met ons op te nemen via .
Aanmelden