Inleverbrievenbus Idea Bilthoven

Gepubliceerd op: vrijdag 19 oktober 2018
Inleverbrievenbus Idea Bilthoven

Update: de inleverbrievenbus is weer open!

Buiten openingsuren van de bibliotheek kun je geleende materialen inleveren via de inleverbus.

----------

Oud bericht: De inleverbrievenbus van Bibliotheek Idea Bilthoven is tijdelijk afgesloten. Inleveren kan alleen tijdens openingstijden van de bibliotheek.De vaste bezoekers van Bibliotheek Idea Bilthoven hebben vast al gezien dat de inleverbrievenbus niet toegankelijk is. Dit heeft te maken met de steenstrips aan het gebouw: deze kunnen loslaten van de gevel. En een loslatende steenstrip kan gevaar opleveren voor bezoekers. In de afgelopen periode zijn er diverse onderzoeken geweest om na te gaan wat het probleem is én om tot een definitieve oplossing te komen. Het blijkt dat de gebruikte lijm niet voldoende hecht. Daarom is besloten om alle steenstrips van het gebouw te verwijderen. Dat zal gebeuren in de week van 29 oktober.

Uit veiligheid blijft tot die tijd de inleverbrievenbus van de bibliotheek afgesloten. Geleende materialen kun je inleveren in de bibliotheek tijdens openingsuren.