Gepubliceerd op: dinsdag 23 oktober 2018
Jeugdnieuwsbrief

Wist je dat we vijf keer per jaar een speciale nieuwsbrief met activiteiten, nieuws en tips voor kinderen en jongeren?

Jeugdnieuwsbrief
Bibliotheek Idea organiseert allerlei leuke activiteiten voor kinderen en bij Kunstencentrum Idea in Soest kunnen kinderen en jongeren cursussen volgen op het gebied van dans, digitale media, theater en beeldende kunst. In de jeugdnieuwsbrief lees je alles over komende activiteiten en nieuws voor kinderen en jongeren en vind je leuke leestips.
Schrijf je in voor de jeugdnieuwsbrief!

KinderCollege
Voor nieuwsgierige kinderen organiseert Bibliotheek Idea KinderColleges. In elk college staat een ander onderwerp centraal, denk aan sport, sterrenkunde, bioloog, je lijf, de dierenarts etc. Het KinderCollege van vrijdag 26 oktober gaat over logo's ontwerpen. De Vrolijke Vormgeefster Audrey Zschüschen vertelt alle ins en outs en daarna gaan kinderen zelf aan de slag.