Nieuw in Soest: Creatheek

Gepubliceerd op: vrijdag 02 november 2018
Nieuw in Soest: Creatheek

Het is zover! Bibliotheek Idea Soest heeft een Creatheek geopend. In de Creatheek mogen bezoekers van de bibliotheek hun verzameling of creatieve hobby laten zien.

Deze maand is het Janny Mook met haar verzameling punnikklosjes. De verzameling van Janny in de pas opgerichte Creatheek naast de balie van Idea Bibliotheek Soest trekt veel bekijks. Er komen spontaan jeugdherinneringen op en oma’s nemen zich voor de kleinkinderen te leren punniken. De kleine kinderen zijn gefascineerd, dit hebben ze nog nooit gezien.

Iedere maand kan een bezoeker de Creatheekvitrine inrichten. We hopen op bijzondere verzamelingen, hobby’s en creatieve technieken. Door je passie en creativiteit te laten zien kun je anderen inspireren. De collectie moet wel in de vitrine passen. Past dat niet, dan bestaat de mogelijkheid om op een zaterdag een demonstratie in de bibliotheek te geven.

Meedoen? Vraag ernaar bij de balie of mail naar . Medewerkers van de bibliotheek kiezen uit het aanbod de best passende collecties.