Vier Sinterklaas bij Bibliotheek Idea!

Gepubliceerd op: maandag 12 november 2018
Vier Sinterklaas bij Bibliotheek Idea!

Sinterklaas is in het land! Kom Sinterklaas vieren bij Bibliotheek Idea.

Schoen zetten in de Bibliotheek

Haal vanaf 19 november een vouwschoentje in de Bibliotheek, zet het thuis in elkaar en versier het op je allermooist. Tot 30 november kun je je versierde schoentje zetten in de Bibliotheek en vanaf 1 december kun je komen kijken wat de Sint in je schoentje heeft gedaan!

Voorleeskwartiertjes

Op woensdag 28 november staat het wekelijkse Voorleeskwartiertje in het teken Sinterklaas. We lezen dan een mooi verhaal voor.

Bibliotheek Idea Bilthoven: 10.00 - 10.15 uur, met aansluitend Mama Lokaal
Bibliotheek Idea Bunnik: 10.30-10.45 uur
Bibliotheek Idea Maartensdijk: 11.30-11.45 uur
Bibliotheek Idea Soest: 9.45 - 10.00 uur
Bibliotheek Idea Zeist: 10.00 - 10.15 uur
Meer Voorleeskwartiertjes

Voorleesfeestjes

Op woensdag 28 november is er een heel speciaal Voorleesfeestje voor kinderen tot 6 jaar om Sinterklaas te vieren. We lezen mooie Sinterklaasverhalen voor, gaan samen knutselen en natuurlijk héél hard zingen!
Bibliotheek Idea Soest: 15:00-16:00 uur
Bibliotheek Idea Zeist: 16:00-16:45 uur
Voorleesfeestjes

Mama Lokaal

In Bilthoven is er elke woensdag, na het Voorleeskwartiertje, Mama Lokaal. Ouders, grootouders en verzorgenden kunnen elkaar hier ontmoeten. Woensdag 28 november is er bij Mama Lokaal de activiteit Sinterklaas Kapoentje gooi wat in mijn schoentje... We lezen Sinterklaasverhalen voor en gaan aansluitend Sinterklaasliedjes zingen. Kindjes mogen hun eigen schoentje zetten of zelf een schoentje knutselen en dit schoentje zetten in de Bibliotheek.

Woensdag 5 december is de activiteit Daar wordt aan de deur geklopt... We lezen weer een Sinterklaasverhaal voor en zingen leuke liedjes. Daarna kunnen kinderen kijken of de Sint iets in hun schoentje heeft gedaan.
Meer over Mama Lokaal

Optreden Pietenband

Dinsdag 4 december geeft De Pietenband van het KunstenHuis een optreden in Bibliotheek Idea Bilthoven. Kom kijken en luisteren tussen 16.00 en 17.15 uur! Voorafgaand aan het optreden wordt om 15.50 uur een leuk Sinterklaasverhaaltje voorgelezen.