Problemen met de e-books app

Gepubliceerd op: donderdag 20 december 2018
Problemen met de e-books app

Helaas zijn er op dit moment problemen met de e-books app van de Online Bibliotheek. Lees verder voor een update en mogelijke, tijdelijke oplossingen.

De Koninklijke Bibliotheek is op de hoogte van de problemen en doet er alles aan om ze zo snel mogelijk op te lossen. Het is helaas nog niet duidelijk wat de storing in de Android-versie van de e-books app veroorzaakt. In het geval van de iOS-app zijn ze de oorzaak van de problemen waarschijnlijk op het spoor. Maar helaas lukt het niet om voor de kerst beide apps te updaten. De Online Bibliotheek begrijpt dat dit bijzonder vervelend is. Daarom wordt er ondertussen hard gewerkt aan de vernieuwde e-books app met meer functionaliteiten. Deze vernieuwde app wordt zo snel mogelijk gelanceerd.

Alternatief
Ervaar je veel problemen bij het lezen in de app? Dan kun je het e-book ook op je pc of laptop (online reader) lezen. Of op je e-reader, als het boek daarvoor geschikt is. Ook kun je de LuisterBieb proberen. Daar staan nu een extra selectie luisterboeken speciaal voor de kerstvakantie.

Updates
Op de website van de Online Bibliotheek word je op de hoogte gehouden van actuele storingen en werkzaamheden en wat mogelijke oplossingen zijn voor de problemen.
Online Bibliotheek