NIEUW: Gast aan tafel in de bibliotheek

Gepubliceerd op: maandag 07 januari 2019
NIEUW: Gast aan tafel in de bibliotheek

Vanaf woensdag 9 januari staat elke woensdagmiddag een gast aan tafel centraal in Bibliotheek Idea Bunnik. Gast aan Tafel is een lunch-ontmoeting waar iedereen mag aanschuiven en meepraten.

De bibliotheek is een platform waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kennis en ervaringen kunnen delen. Daarbij kan een boek centraal staan. Maar ook een persoonlijk verhaal van iemand kan inspirerend zijn voor anderen.

Iedereen is van harte welkom om op vrijwillige basis naar de bibliotheek te komen om te vertellen over wat hem of haar bezig houdt. Heb je een mooie reis gemaakt, een bijzonder vak of een aparte verzameling? In de bibliotheek kun je je verhaal delen of gewoon aanschuiven. Neem je eigen lunchpakket mee. De koffie en thee staan voor je klaar!

Een wereld van verhalen
Op woensdag 9 januari is de start van Gast aan Tafel. Dan kun je kennismaken met de medewerkers van de bibliotheek. Zij praten graag met je over wat de bibliotheek voor je kan betekenen in de wereld waarin we nu leven.

Op woensdag 16 en 23 januari schuift een natuurgids van het Cursusproject aan en vertelt over haar belevenissen tijdens haar wekelijkse wandelingen rond Bunnik. Elke donderdag wandelt ze met een groepje inwoners van Bunnik. Natuur, gezelligheid en verwondering staan centraal.

Op woensdag 13 februari komt Odijkse auteur Gregor Verwijmeren vertellen over zijn debuutroman “De vorm van geluid” die meer omvat dan alleen het onderwerp tinnitus.

Locatie: Bibliotheek Idea Bunnik, Camminghalaan 27c
Datum: elke woensdag
Tijd: 12.00-13.00 uur
Kosten: gratis koffie en thee. Neem wel zelf je lunchpakket mee.
Aanmelden: niet nodig