Start boekverkoop Bibliotheek Idea Zeist

Gepubliceerd op: donderdag 07 november 2019
Start boekverkoop Bibliotheek Idea Zeist

Bibliotheek Idea in Zeist is onlangs gestart met de verkoop van afgeschreven boeken.

De afgeschreven boeken zijn over het algemeen boeken die uit de roulatie worden genomen, maar die nog redelijk actueel en in goede staat zijn. Het betreft romans voor volwassenen en kinderen, maar ook informatieve boeken, DVD’s en Luisterboeken maken hier deel van uit.

Voor de meeste boeken wordt € 1,00 gevraagd. Voor dvd's en luisterboeken € 1,50. Enkele juweeltjes worden voor een speciale prijs verkocht. Dit staat vermeld op de voorkant van het boek.

Verkoop door middel van pinbetaling vindt plaats buiten de zelfbedieningsuren, dus op weekdagen uitsluitend in de middag van 13.00 - 17.30 uur en zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.