Bibliotheek Idea weer open!

Gepubliceerd op: dinsdag 19 mei 2020
Bibliotheek Idea weer open!

Onze bibliotheken zijn weer open!

Laatste update: maandag 25 mei 11.30 uur.

Bibliotheek Idea
Onze bibliotheken zijn weer open. Wel met aangepaste openingstijden en dienstverlening. Je leest er alles over op deze pagina. Uiteraard kun je met een bibliotheek abonnement ook nog steeds e-books lenen bij de online Bibliotheek. 

Tips voor thuisblijvers
Voor thuisblijvers hebben we leuke tips voor kinderen, jongeren en volwassenen verzameld.
Tips voor volwassenen
Tips voor kinderen en jongeren

Kunstencentrum en Volksuniversiteit Idea
Alle reguliere lessen en andere activiteiten gaan tot en met 1 juni niet door. Inmiddels zijn er voor veel cursussen online lessen, zodat we samen toch nog creatief en actief kunnen blijven. Momenteel bereiden we ons voor op openen per 1 juni!
Lees meer

Theater Idea
Alle voorstellingen en andere activiteiten gaan tot en met 1 juni niet door. Samen met impresariaten wordt gekeken naar vervangende data voor voorstellingen. Theater Idea sluit aan bij de landelijke campagne bewaarjeticket.nl. Klanten ontvangen binnenkort bericht over de mogelijkheden. 
Lees meer

Kunstuitleen Idea
De Kunstuitleen is voorlopig gesloten. 

Cultuurpunt Soest
Kijk op de website van het Cultuurpunt voor nieuws over culturele activiteiten in Soest.

Meer informatie
Voor vragen over bibliotheekzaken en cursussen, voorstellingen en andere activiteiten bij Idea kun je terecht bij de klantenservice via  of 085 822 27 77

Voor meer informatie over het coronavirus en de genomen maatregelen door de overheid verwijzen we naar de website van het RIVM en de Rijksoverheid.

We houden we je op de hoogte via deze pagina en social media.