Bibliotheek Idea open als Afhaalbieb

Gepubliceerd op: woensdag 13 januari 2021
Bibliotheek Idea open als Afhaalbieb

Bibliotheek Idea is open als Afhaalbieb. We zijn uitsluitend geopend voor het afhalen van reserveringen en het inleveren via de inleverbussen.

Open voor afhalen reserveringen

Bibliotheek Idea is tot en met 9 februari alleen open voor het afhalen van gereserveerde materialen. Heb je bericht van ons ontvangen dat er een reservering voor je klaar staat? Deze kun je ophalen tijdens onze reguliere openingstijden*. Je reservering kun je zoals gewoonlijk zelf bij de uitleenbalie op je pas zetten en je mag ze zes weken houden. Het is niet mogelijk om naast je reserveringen nog andere materialen uit te zoeken en te lenen.

* Maartensdijk sluit op maandag- en vrijdagavond om 20.00 uur in plaats van 20.30 uur.

Regels

Voor het afhalen van je reserveringen gelden de volgende regels:

Coronamaatregelen13okt2020

• kom alleen naar de Bibliotheek

• het is niet mogelijk om naast je reserveringen nog andere materialen uit te zoeken en te lenen

• houd minstens 1,5 meter afstand van anderen

• het dragen van een mondkapje is verplicht

• het gebruik van een mandje is verplicht (ook voor kinderen)

• desinfecteer je handen bij binnenkomst

Heb je, of heeft iemand uit je huishouden, verkoudheidsklachten of verhoging? Stel je bezoek dan nog even uit.

Reserveren

Je kunt materialen reserveren via onze online catalogus of via de Wise app. Klik hier voor uitleg en tips.

Inleveren

Voor alle geleende materialen waarvan de inleverdatum op 27 januari of later stond, is de nieuwe uiterste inleverdatum 22 februari.

Wil je je materialen eerder inleveren? Dat kan via de inleverbussen aan de buitenzijde van onze vestigingen. In Maartensdijk kun je je materialen gewoon in de Bibliotheek inleveren.

Voor materialen die een inleverdatum van vóór 15 december hadden, blijft de oorspronkelijke inleverdatum staan. De periode 15 december t/m 21 februari zal niet meegerekend worden in de telaat-gelden.

Online Bibliotheek

De online Bibliotheek is altijd open. Je vindt er talloze e-books en luisterboeken. Met je bibliotheekabonnement maak je gratis gebruik van de online Bibliotheek. Eerst meer weten? Klik hier Nieuw is de Tijdschriftenbieb, de gratis app waarmee je op je telefoon of tablet tijdschriften kunt lezen.

Activiteiten

Tot en met 9 februari vinden op locatie geen activiteiten plaats. Sommige activiteiten gaan online door. Heb je je aangemeld voor een activiteit of heb je een kaartje gekocht voor een activiteit? Dan ontvang je van ons bericht.

Heb je vragen over de nieuwe coronamaatregelen?

We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via of via 085 822 27 77.

We wensen je de komende periode veel sterkte en hopen je na 9 februari weer in de Bibliotheek te mogen ontvangen.