Bibliotheek Idea steeds verder open

Gepubliceerd op: zaterdag 11 juli 2020
Bibliotheek Idea steeds verder open

Dankzij de verdere versoepeling van de corona-maatregelen kunnen we onze dienstverlening steeds verder uitbreiden.

We hebben onze bibliotheken zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is om in bibliotheek te verblijven. Zo zorgen we er met elkaar voor dat iedereen weer gebruik kan maken van de bibliotheek.

Je bezoek aan de Bibliotheek
Onze openingstijden zijn voorlopig aangepast. In de bibliotheek is een looproute aangegeven.

Veiligheid staat voorop en daarom vragen we je bij je bezoek aan de Bibliotheek:

• minstens 1,5 meter afstand te houden van anderen
  • je handen te desinfecteren bij binnenkomst

Heb je, of heeft iemand uit je huishouden, verkoudheidsklachten of verhoging? Stel je bezoek dan nog even uit.

Lenen en terugbrengen
Als de bibliotheek geopend is, kun je materialen lenen en terugbrengen bij de zelfbediening balies. Buiten openingstijden kun je materialen inleveren via de inleverbussen aan de buitenzijde van onze vestigingen. Vanaf 13 juli vervalt het boetevrij inleveren.

Lezen, studeren en werken
In Bilthoven, Zeist, Soest en Soesterberg ben je van harte welkom om aan de leestafel een boek of tijdschrift te lezen en een kopje koffie te drinken. Kranten komen vanaf 1 augustus beschikbaar. Het is ook weer mogelijk om te studeren of werken op een van de werkplekken in de Bibliotheek. Alle plekken worden coronaproof ingericht en we zorgen voor voldoende reinigingsmiddelen. De toiletten zijn weer toegankelijk.

Activiteiten
We zijn blij dat we weer activiteiten kunnen organiseren in de Bibliotheek! Een overzicht van onze activiteiten vind je in de agenda

Heb je vragen over de nieuwe coronamaatregelen?
We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via of via 085 822 27 77.

We wensen je een prettig verblijf in Bibliotheek Idea!