Bibliotheek Idea open als Afhaalbieb

Gepubliceerd op: woensdag 13 januari 2021
Bibliotheek Idea open als Afhaalbieb

Bibliotheek Idea is open als Afhaalbieb. We zijn uitsluitend geopend voor het afhalen van reserveringen en het inleveren via de inleverbussen.

Open voor afhalen reserveringen

Bibliotheek Idea is voorlopig alleen open voor het afhalen van gereserveerde materialen. Heb je bericht van ons ontvangen dat er een reservering voor je klaar staat? Deze kun je ophalen tijdens onze reguliere openingstijden. Je reservering kun je zoals gewoonlijk zelf bij de uitleenbalie op je pas zetten en je mag ze zes weken houden. Het is niet mogelijk om naast je reserveringen nog andere materialen uit te zoeken en te lenen.

Regels

Voor het afhalen van je reserveringen gelden de volgende regels:

Coronamaatregelen13okt2020

• kom alleen naar de Bibliotheek

• het is niet mogelijk om naast je reserveringen nog andere materialen uit te zoeken en te lenen

• houd minstens 1,5 meter afstand van anderen

• het dragen van een mondkapje is verplicht

• het gebruik van een mandje is verplicht (ook voor kinderen)

• desinfecteer je handen bij binnenkomst

Heb je, of heeft iemand uit je huishouden, verkoudheidsklachten of verhoging? Stel je bezoek dan nog even uit.

Reserveren

Je kunt materialen reserveren via onze online catalogus of via de Wise app. Klik hier voor uitleg en tips.

Inleveren

Voor alle geleende materialen met een een inleverdatum tussen 13-04-2021 en 3-5-2021 wordt de nieuwe inleverdatum 4 mei.

Wil je je materialen eerder inleveren? Dat kan via de inleverbussen aan de buitenzijde van onze vestigingen. In Maartensdijk kun je je materialen gewoon in de Bibliotheek inleveren.

Online Bibliotheek

De online Bibliotheek is altijd open. Je vindt er talloze e-books en luisterboeken. Met je bibliotheekabonnement maak je gratis gebruik van de online Bibliotheek. Eerst meer weten? Klik hier. Bekijk ook eens de Tijdschriftenbieb, de gratis app waarmee je op je telefoon of tablet tijdschriften kunt lezen.

Activiteiten

Voorlopig vinden op locatie geen activiteiten plaats. Sommige activiteiten gaan online door.

Heb je vragen over de nieuwe coronamaatregelen?

We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via of via 085 822 27 77.

We hopen je snel weer in de Bibliotheek te mogen verwelkomen.