Boek ’n Trip

Gepubliceerd op: dinsdag 29 juni 2021
Boek ’n Trip

Tijdens de zomeractie Boek 'n Trip kunnen kinderen en jongeren de mooiste verhalen beleven. Gewoon op de telefoon of tablet. Ook als je nog géén lid bent van de Bibliotheek.

Boek 'n Trip
De zomeractie is voor 0 tot 18 jaar en loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Met de online Bibliotheek app leen je tijdens Boek 'n Trip de leukste e-books en luisterboeken. Ben je nog geen lid van de Bibliotheek? Dan mag je in de actieperiode 10 e-books en 10 luisterboeken lezen.
Naar Boek 'n Trip

Download de gratis online Bibliotheek app
download de gratis e-books en luisterboeken appdownload de gratis e-books en luisterboeken app

Eenvoudig lezen en luisteren
Om kinderen en jongeren op weg te helpen in de online Bibliotheek-app staan er van 1 juli tot en met 31 augustus zomerse boekentips klaar voor de verschillende leeftijdsgroepen. Onderweg in de auto luisteren naar de boeken van John Green? Of vanuit de luie strandstoel op digitaal avontuur met De regels van Floor? Met de boekenselectie vinden ze eenvoudig geschikte boeken om te lezen of naar te luisteren.

Gratis lid tot 18 jaar
Iedereen tot 18 jaar is gratis lid van de Bibliotheek.
Jeugdabonnement